SPORTLOVSSPECIAL

i samarbete med Ornö Båtvarv

Vintervandra på Ornö

Sportlovsspecial  fredag 27/2 – söndag 7/3 2021

Upptäck södra skärgårdens största ö i vintertid. Bo nära vattnet i små stugor vid Brunnsviken, laga mat i lugn och ro, ät och njut coronasäkert med det sällskap du kom med. Vandra med kunniga guider och se skogarna, hällmarkerna, de gamla betsmarkerna, de små gårdarna och torpen inne på ön, njut av utsikten över fjärdarna från rastställena på vägen under en heldagstur. Du kan komma hit coronasäkert med egen bil och bilfärja från Dalarö. (www.ornosjotrafik.se)

Minst 4 personer

heldagsvandring    350:- /person                                                                                         halvdagsvandring      250:-/person

Sportlovsspecial – Vandringsrabatt 10% när du bokat övernattning på Ornö Båtvarv. www.ornobatvarv.se