Upplev skärgården i höstkostym, 11-13 oktober – Inställt

OBS INSTÄLLT! Vandra på Ornö och andas havsluften med vattnets och granitens grå skiftningar, upptäck Ornös stora skogar med eldfärgade lövträd och mörkt gröna granar, gå över höstvackra ängar och se de små torpen och gårdarna med fruktträd i höstprakt. Ornöguiderna ger dig lite av öns kulturhistoria på köpet och visar dig rätt på bitvis […]

10 augusti – Vandring på norra Ornö

En vandring i de sista riktigt gamla skogarna och runt de större sjöarna i det okända norra Ornö, där inga bilar stör miljön. Vandringen tar oss också genom gamla lantbruks-, fiske- och sommargästmiljöer från förrförra seklet.

8 augusti – Vandring på södra Ornö

En vandring genom det stora område som utgör Sundby naturreservat, men som också tar oss genom gamla kulturbygder med karaktär både av lantbruk och betesmarker och riktigt gammal industrihistoria.

Guidade turer

Hitta guldkornen med hjälp av en guide
Ornöguiderna guidar dig gärna på ön – större grupper för vandringar, privat guidning med eller utan elpodtaxi. Turer, vandringar och visningar skräddarsys efter önskemål.
Skräddarsy din egen tur
  • Kontakta oss och berätta vad du vill uppnå med ditt besök på Ornö så skapar vi en tur med vandringar, guidningar, boende och transporter på ön enligt dina önskemål.

Aktuella turer
Exempel på turer