Premiär för dubbelkörning med ElpodTaxi

Nu kör vi båda poddarna igen och det gör oss mer flexibla. Exempelvis kan vi nu på ett eller annat sätt hjälpa lite större sällskap att förflytta sig på ön.

Den 1/8-2019 hade vi därför premiär för en s.k. dubbelkörning till Ornö Skärgårdshotell. Det innebar att två av gästerna åkte i en av poddarna med en av våra chafförer. Den tredje gästen (med både mc- och bilkörkort) körde själv den andra.

Gästerna som var på öluff kom med Nord-Sydliga Linjens flaggskepp M/S Octava hemmahörande på Ornö och helt med Ornöbesättning.

Andra alternativ som vi kan erbjuda för lite större sällskap är att vi kör i flera omgångar, eller kanske vill du hyra ElpodTaxin ett par timmar och ta dig runt på ön själv? Kontakta oss så berättar vi mer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.